Linola Forte Shampoo 200 ml

Kutiavaa ja kuivaa hiuspohjaa varten
Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
Dr. Wolff Finland Oy
Tuotetta varastossa
15,43 €
77,15 € / 0.2000
Rauhoittava Linola Forte Shampoo on kehitetty erityisesti hiusten ja kutisevan, kuivan ja hilseilevän päänahan hellävaraiseen puhdistukseen. Tällainen iho reagoi herkästi voimakkaaseen ja usein toistuvaan puhdistukseen. Se johtaa vuorostaan kutinan, punoituksen, kuivuuden ja kireyden tunteen pahenemiseen. Siksi näihin tekijöihin kiinnitettiin erityistä huomiota Linola Forte Shampoon kehityksessä, minkä kliiniset tutkimuksetkin osoittavat.

Kirkkaan geelin pH-arvo on 5,5, mikä vastaa terveen ihon pH-arvoa. Tasapainoiset, miedosti pesevät aineet puhdistavat päänahan ja hiukset hellävaraisesti ja ovat erityisen lempeät iholle.

Innovatiivinen mikroemulsiojärjestelmä ravitsee ihoa välttämättömillä kasviöljyillä, jotka sisältävät runsaasti linolihappoa. Tämä vahvistaa ihon luonnollista suojaa ja säilyttää ihon edellyttävän joustavan nestetasapainon. Näin ihon kuivuus, kireyden tunne ja hilseily vähenevät huomattavasti.

Viilentävä mentoli ja erityinen kasviuute auttavat vähentämään kutinaa.

Luonnollinen tuote, joka ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä, parabeenejä tai kokamidopropyylibetaiinia. Voit siksi käyttää Linola Forte -shampoota muiden shampoiden tapaan päivittäin. Myös lapsille 3-vuotiaasta lähtien.
Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin. Huuhtele hyvin. Erityistä vaikutusaikaa ei tarvita.

null

VESI, MIPA-LAURYYLISULFAATTI, PEG-18 RISIINIÖLJYDIOLEAATTI, PROPYLEENIGLYKOLI, CANOLA-ÖLJY, NATRIUMKOOKOSAMFOASETAATTI, NATRIUMKLORIDI, TRITICUM VULGARE -ALKIOÖLJY, PARFYYMI, PEG-6 KAPRYYLI-/KAPRIINIGLYSERIIDIT, PEG-55 PROPYLEENI, GLYKOLIOLEAATTI, GLYSERIINI, SITRUUNAHAPPO, MENTOLI, DINATRIUMKOKOYLIGLUTAMAATTI, OLEYYLIALKOHOLI, KALIUMSORBAATTI, POLYQUATERNIUM-10, NATRIUMKOKOYYLI, GLUTAMAATTI, ZANTHOXYLUM BUNGEANUM -HEDELMÄUUTE, NATRIUMBENTSOAATTI, NATRIUMASETAATTI, ISOPROPYYLIALKOHOLI 
Huoneenlämpö (+15C - +25C)