Kipu ja flunssa

Kipulääkkeillä voi hoitaa kipua ja kuumetta. Itsehoitoon soveltuvia kiputiloja ovat mm. päänsärky, flunssaoireet, lievät lihas- ja nivelkivut, hammassärky sekä kuukautiskivut. Itsehoidon kipulääkkeet ovat tarkoitettu vain tilapäisten oireiden hoitoon. Jos oireet jatkuvat pitkään, pahenevat tai toistuvat usein, on syytä hakeutua lääkärin hoitoon. Kuukautiskipua lukuun ottamatta vatsakipuja ei tule hoitaa kipulääkkeillä.

Lieviä flunssan oireita voi hoitaa kotona. Oireita voi lievittää apteekista saatavilla tuotteilla, kuten vastustuskykyä vahvistavilla -valmisteilla, kipu -ja kuumelääkkeillä, nenäsumutteilla, kurkkutableteilla tai -suihkeilla sekä yskänlääkkeillä. Älä epäröi kysyä apua apteekistasi. Lisäksi on hyvä muistaa huolehtia riittävästä levosta ja nesteiden saannista. Mikäli oireesi ovat vaikeat ja et selviä arkisista askareista kotona, ota yhteyttä oman alueesi terveydenhuoltoon.

Muistathan, että pandemia-aikana apteekissa ei tulisi asioida flunssaisena. Apteekkiasiointiin on hyvä pyytää apua läheiseltä. Apteekkituotteita voi tilata helposti myös verkkokaupastamme. Verkkokauppamme toimitustapoihin voit tutustua tästä.

Korona pandemia-aikana pienistäkin flunssaoireista on syytä jäädä kotiin. Mikäli epäilet koronavirustartuntaa, noudata viranomaisohjeita ja ota yhteyttä oman alueesi terveydenhuoltoon. Voit tehdä koronavirustaudin oirearvion osoitteessa www.omaolo.fi.

Koronavirustaudin yleisimmät oireet ovat kuume, kuiva yskä ja väsymys. Harvinaisempia oireita ovat mm. kurkkukipu, ripuli sekä makuaistin muutokset.

Lisätietoa koronaviruksesta voit lukea tästä.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 233

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 233

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu