Linola Forte Hoitoliuos hiuspohjalle 100 ml

Kuivan, kutiavan ja ärtyneen hiuspohjan hoitoon tarkoitettu hoitoliuos
Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
Dr. Wolff Finland Oy
Tuotetta varastossa
15,43 €
154,30 € / 0.1000
Linola Forte Hoitoliuos hiuspohjalle rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja edistää ihon palautumista. Tuote sisältää runsaasti linolihappoa sisältäviä kasviöljyjä – rakennelipidien luonnollista rakennusainetta. Päänahan puristava tunne ja hiuspohjan hilseily vähenevät selvästi. Tuote ehkäisee hiuspohjan kuivumista ja lievittää kutinaa. Sen sisältämällä echinacea-juuriuutteella on myös rauhoittava vaikutus. Hoitoliuos on intensiivinen päänahan hoitoaine jatkuvaan kosteutukseen.
Linola Forte Hoitoliuosta hiuspohjalle voi käyttää päivittäin. Levitä sitä iltaisin jakaukselle tuotepullon suun levittimellä ja hiero tuote hellävaraisesti päänahkaan. Anna hoitoliuoksen vaikuttaa yön yli. Pese tarvittaessa seuraavana aamuna shampoolla.

Linola Forte Hoitoliuosta hiuspohjalle voi käyttää myös raskauden ja imetyksen aikana sekä lapsille 3-vuotiaasta alkaen.

null

vesi, propaanidioli, isosteariinihappo, isostearyylialkoholi, fenoksietanoli, Echinacea Purpurea -juuriuute, Carthamus Tinctorius -siemenöljy, isopropyylimyristaatti, skvalaani, natriumpolyakrylaatti, setyylistearaatti, etyyliheksyylikokoaatti, isostearyyli-isostearaatti, parfyymi, etyyliheksyyliglyseriini, setyylialkoholi, kaliumsetyylifosfaatti, PPG-3 bentsyylieetterimyristaatti, steariinihappo, polysorbaatti 20.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)