LISTERINE Fresh Ginger & Lime Milder Taste suuvesi 500 ML

LISTERINE® Fresh Ginger & Lime Milder Taste -suuvesi sisältää luontaista inkivääri- ja limeuutetta. Se vähentää plakkia, suojaa ikeniä ja raikastaa hengityksen. Alkoholiton ja miedon makuinen - sopii koko perheelle (yli 6-vuotiaille). Sisältää fluoria.
Pakkauskoko:
500 ML
Markkinoija:
McNeil / JNTL Consumer Health (Finland) Oy
Tuotetta varastossa
7,83 €
15,66 € / 0.5000
LISTERINE® Fresh Ginger & Lime Milder Taste-suuvesi sisältää luontaista inkivääri- ja limeuutetta. Sen sisältämät eteeriset öljyt vähentävät plakkia, joka on ientuheduksen merkittävin aiheuttaja, ja raikastavat hengityksen. Fluori vahvistaa hammaskiillettä ja ehkäisee reikiintymistä. Alkoholiton ja miedon makuinen - sopii koko perheelle (yli 6-vuotiaille). Raikas vaihtoehto perinteisille mintunmakuisille suuvesille.

Käytä aamuin illoin hampaiden harjauksen jälkeen. Ota suuvettä 20 ml (4 x 5 ml teelusikallista) lasiin, purskuta perusteellisesti 30 sekunnin ajan ja sylje pois. Käytä 10 ml 6-12 -vuotiaille lapsille. Ei saa niellä, laimentaa tai ottaa suoraan pullon suusta.

null

[PR-0001692] INGREDIENTS: Aqua, Sorbitol, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Poloxamer 407, Eucalyptol, Benzoic Acid, Aroma, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Fluoride, Menthol, Sodium Saccharin, Caramel, Sucralose. Sisältää: Natriumfluoridia 0,05% (220 ppm F).
Huoneenlämpö (+15C - +25C)