Ale

MELATONIINI ORION 1,9 MG SUUSSA HAJOAVA 100 TABL

Suussa hajoava neutraalin makuinen melatoniinitabletti. Yksi tabletti sisältää 1,9 mg melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä. Ei sisällä aromiaineita. Avainlippu-tuote. Ravintolisä.
Pakkauskoko:
100 TABL
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 22,90 € Normaalihinta 25,49 €
763,33 € / 0.0300
Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.
Annostus per vuorokausi: Aikuisille ½–1 tablettia tarvittaessa (0,95–1,9 mg melatoniinia).

Lyhentämään nukahtamisaikaa: 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa, kuitenkin ennen puolta yötä. Vaikutus saadaan nauttimalla 1 mg melatoniinia.

Lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia: ½–1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Vaikutus saadaan nauttimalla vähintään 0,5 mg melatoniinia.

Suositeltua annosta ei saa ylittää.
Makeutusaineet (mannitoli, ksylitoli), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), melatoniini.

Ei sisällä laktoosia (0 g), gluteenia, liivatetta, hiivaa, soijaa, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Sokeriton (sokeria 0 g), aromiaineeton.
1.90mg MELATONIINI
Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä, varmista melatoniinin sopivuus lääkäriltä tai apteekista.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)