Toimitustavat ja -hinnat

Nouto apteekin palvelupisteestä 0 €. Palvelupiste sijaitsee osoitteessa Hurissalontie 188 52230 Hurissalo (Hurissalon Sale). Tilaus on noudettavissa lauantaina klo 12 mennessä, kun tilaus on saapunut apteekkiin torstaina klo 12 mennessä. Toimitustapa sopii kylmäsäilytettäville tuotteille.

Apteekin kotiinkuljetus lähialueelle 5 €. Toimitustavan valinta edellyttää, että toimituspaikka sijaitsee enintään 10 kilometrin päässä apteekista. Apteekki ottaa asiakkaaseen yhteyttä toimitusajankohdan sopimiseksi. Apteekki toimittaa tilauksen samana päivänä, mikäli tilaus on saapunut apteekkiin klo 12 mennessä edellyttäen, että toimitettava tuote on varastotuote. Toimitustapa sopii kylmäsäilytettäville tuotteille.

Nouto postin pakettiautomaatista tai toimipisteestä 6 €. Posti toimittaa paketin osoitetietojesi mukaan lähimpään noutopaikkaan (pakettiautomaatiin tai toimipisteeseen). Toimitustapaa ei voi käyttää kylmäsäilytettäville tuotteille.

Postin kotiinkuljetus 13 €. Posti toimittaa tilauksen kotiin. Posti ottaa vastaanottajaan aina yhteyttä etukäteen toimitusajankohdan sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Toimitustapaa ei voi käyttää kylmäsäilytettäville tuotteille.

Matkahuollon lähellä -paketti 6 €. Voit valita sinulle lähimmän noutopisteen. Toimitustapaa ei voi käyttää kylmäsäilytettäville tuotteille.

Matkahuollon kotiinkuljetus 13 €. Matkahuolto toimittaa tilauksen kotiin. Tämä toimitustapa ei sovellu reseptilääkkeille eikä sitä voi käyttää kylmäsäilytettäville tuotteille.