Souvenaid - varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon

Tilaa kerralla ennemmän ja säästä!

24 pulloa | 72 € | 3,00 €/pullo

48 pulloa | 133 € | 2,77 €/pullo

72 pulloa | 200 € | 2,78 €/pullo

96 pulloa | 247 € | 2,57 €/pullo

Norm. 3,70 €/pullo (4x125 ml pakkaus 14,81 €)

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa tai asioimalla apteekissamme. Apteekkimme kuljettaa suuremmat määrät (24 pulloa tai enemmän) kotiisi maksutta (apteekin kotiinkuljetus lähialueelle)!

Makuvaihtoehtoina ovat mansikka, vanilja ja kahvi. Suurempi määrä (24 pulloa tai enemmän) tulee tilata samana makuna.

Alzheimerin taudin aiheuttamat muutokset

Alzheimerin taudille on tyypillistä, että menneisyydessä tapahtuneet asiat muistetaan hyvin, mutta hiljattain tapahtuneet asiat unohtuvat. Alzheimerin taudissa aivojen hermosolujen väliset hermoliitokset tuhoutuvat, mikä aiheuttaa ongelmia hermoliitosten välisen informaation kulkemiselle ja sitä kautta muistitoiminnoille.

Hermoliitokset rakentuvat solukalvoista, jotka ovat taas muodostuneet rasvoista (fosfolipideistä). Hermoliitokset ovat tärkeitä hermosolujen toiminnalle, sillä ne mahdollistavat niiden välisen viestinnän. Alzheimerin tautia sairastavien elimistössä on myös todettu olevan vähemmän tiettyjä ravintoaineita kuin samanikäisillä terveillä ihmisillä.

Miksi Souvenaid?

Souvenaid on ravintovalmistejuoma, joka on tarkoitettu varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Souvenaid-juoma sisältää ravintoaineita, joita on todettu olevan vähemmän Alzheimeria sairastavan henkilön elimistössä (omega-3-rasvahapot, uridiini, koliini, b-, c- ja e-vitamiinit sekä seleeni). Näitä ravintoaineita tarvitaan myös hermoliitosten muodostumiseen. Siispä Souvenaid-juoman tarkoin laadittu ravintoaine-yhdistelmä on suunniteltu erityisesti Alzheimer-potilaan tarpeisiin.

Miten käytän?

Souvenaid -juomaa käytetään yksi pullo päivässä. Juoma on hetivalmis käytettäväksi. Juoma maistuu parhaite kylmänä, joten voit hyvin säilyttää sitä jääkaapissa. Souvenaid -Juoma on hyvä nauttia aina samaan aikaan päivästä, esimerkiksi aamu- tai iltapalan yhteydessä. Voit kuitenkin nauttia sen aina, kun muistat. Juomaa ei tulisi sekoittaa muihin juomiin tai ruokiin.

Säilytys

Pullo säilyy avaamattomana parasta ennen päivään saakka. Avattuna pullo säilyy suljettuna jääkaapissa 24 tuntia.

Huomioitavaa

Souvenaid -juoma on vähälaktoosinen ja gluteeniton. Se sisältää lehmänmaito-proteiinia, soijaa ja kalaöljyä. Juoma sopii käytettäväksi Alzheimer-lääkityksen ohella. Juoma on tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa.