Toimitustavat ja -hinnat

Ilmaiset normaalit toimituskulut (postipaketti, matkahuollon lähellä -paketti, DB Schenkerin noutopistepaketti tai apteekin kotiinkuljetus lähialueille) tilauksiin, joiden lääkkeettömien tuotteden arvo ylittää 30 €.

Huomioithan, että talvikuukausina pidemmille kuljetuksille on käytössä ainoastaan Schenkerin noutopistepaketti! Tällöin voimme varmistua oikeasta kuljetuslämpötilasta.

 

1. Nouto apteekista 0 €

Tilauksen voi noutaa apteekista apteekin aukioloaikojen puitteissa.

 

2. Nouto apteekin palvelupisteestä 0 €

Palvelupiste sijaitsee osoitteessa Hurissalontie 188 52230 Hurissalo (Hurissalon Sale). Tilaus on noudettavissa aikaisintaan lauantaina klo 12 mennessä, kun tilaus on saapunut apteekkiin torstaina klo 12 mennessä. Toimitustapa sopii kylmäsäilytettäville tuotteille.

 

3. Apteekin kotiinkuljetus lähialueelle 5 €

Toimitustavan valinta edellyttää, että toimituspaikka sijaitsee enintään 10 kilometrin päässä apteekista. Apteekki ottaa asiakkaaseen yhteyttä toimitusajankohdan sopimiseksi. Apteekki toimittaa tilauksen samana päivänä, mikäli tilaus on saapunut apteekkiin klo 12 mennessä edellyttäen, että toimitettava tuote on varastotuote. Toimitustapa sopii kylmäsäilytettäville tuotteille.

 

4. DB Schenkerin noutopistepaketti 6,90 €

Schenker toimittaa lähetyksen noutopisteeseen noudettavaksi (esim. K-Marketit ja R-Kioskit). Toimitustapaa ei voi käyttää kylmäsäilytettäville tuotteille.

 

5. Nouto postin pakettiautomaatista tai toimipisteestä 6,90 €

Posti toimittaa lähetyksen osoitetietojesi mukaan lähimpään noutopaikkaan (pakettiautomaatiin tai toimipisteeseen). Toimitustapaa ei voi käyttää kylmäsäilytettäville tuotteille.

 

6. Matkahuollon lähellä -paketti 6,90 €

Matkahuolto toimittaa lähetyksen valitsemaasi noutopisteeseen. Toimitustapaa ei voi käyttää kylmäsäilytettäville tuotteille.

 

7. Postin kotiinkuljetus 13,90 €

Posti toimittaa lähetyksen suoraan kotiisi. Posti ottaa vastaanottajaan aina yhteyttä etukäteen toimitusajankohdan sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Toimitustapaa ei voi käyttää kylmäsäilytettäville tuotteille.

 

8. Matkahuollon kotiinkuljetus 13,90 €

Matkahuolto toimittaa lähetyksen suoraan kotiisi. Toimitustapaa ei voida käyttää reseptilääkkeille, koska henkilöllisyydestä ei voida varmistua. Toimitustapaa ei voi käyttää kylmäsäilytettäville tuotteille.