Apteekki auttaa lähelläsi - myös verkossa

Tätä sivupohjaa voi käyttää apuna, mikäli haluaa nostaa apteekin henkilökuntaa, historiaa tai muita tietoja paremmin asiakkaalle esiin.

Tämän sivun voi myöhemmin halutessaan linkata myös headeriin Tuotteet, Reseptilääkkeet ja Palvelut -otsikoiden viereen esimerkiksi otsikolla Apteekki. Katso tästä erillinen ohje.

Tähän tulee otsikko

Tähän voi kirjoittaa otsikon ja tekstiä. Tässä voidaan esitellä tarkemmin apteekin henkilökuntaa, apteekin historiaa tai muuta apteekkiin liittyvää tietoa.

Tervetuloa palveltavaksi Mikkelin I Apteekkiin!

Apteekkimme on Mikkelin vanhin apteekki ja sijaitsemme torin juurella, aivan Mikkelin sydämessä. Useat paikallisliikenteen bussit pysähtyvät apteekkimme eteen. Apteekissamme on esteetön kulku, joten meillä on helppo asioida niin pyörätuolin ja rollaattorin kuin lastenvaunujenkin kanssa.

Palvelemme reseptilääkeasiakkaat vuoronumerojärjestyksessä. Voit maksaa reseptilääkeostoksesi samalle asiointitiskille. Apteekissamme on laaja itsehoitolääkevalikoima. Henkilökunta opastaa sinua mielellään oikean tuotteen valinnassa. Itsehoitolääkeostokset voi maksaa ulosmenokassalle tai reseptilääkeasiointitiskille.

Apteekissamme on alueen monipuolisin lääkevalmistus. Valmistamme voiteita sekä annosjauheita ja kapseleita pienten lasten ja eläinten lääkintään. Valmistamme lääkkeet yleensä 2-3 vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Tarjoamme asiakkaillemme annosjakelupalvelua. Annosjakelupalvelussa apteekki toimittaa asiakkaan lääkkeet pakattuna annospusseihin yleensä kahden viikon erissä.

Voit tutustua palveluihimme tarkemmin tästä.

Henkilöesittely 1

Tässä voidaan esitellä verkkopalvelua tarjoava apteekkari.

Henkilöesittely 2

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin verkkokauppavastaava.

Henkilöesittely 3

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin terveyspalveluita tarjoava henkilö.

Käyntiosoite:
Porrassalmenkatu 21
50100 Mikkeli

Katso sijainti kartalta
Avoinna:
ma-pe: 08-20
la: 08-16
pyhäpäivisin: 10-17
Soita 015 212 915
Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi