Fluzink -tuotteet - 15 %

Mikä on Fluzink?

Fluzink -tuotteet sisältävät hyvin imeytyvää sinkkiasetaattia, joka auttaa lievittämään flunssan oireita ja lyhentämään flunssan kestoa. Fluzink -tuotteet on valmistettu Suomessa.

Fluzink sinkkiasetaatti -valmisteita löytyy sekä imeskelytabletteina että suusuihkeena. Imeskelytabletteja on saatavilla mustaherukan, hunajan ja salmiakin makuisena. Fluzink -valmisteet sopivat yli 12-vuotiaille. Jos olet raskaana tai imetät, kysy neuvoa lääkäriltä.

Voit tilata Fluzink -tuotteita verkkokaupastamme nyt alennettuun hintaan! Kampanja on voimassa 28.2.2021 saakka. Tarjoamme ilmaiset normaalit toimituskulut tilauksiin, joiden lääkkeettömien tuotteden arvo ylittää 30 €. Tutustu toimitustapoihimme tästä.

Miten Fluzink toimii?

Sinkkiasetaatti lievittää tutkitusti flunssan oireita ja lyhentää flunssan kestoa. Tutkimusten mukaan 80 milligramman sinkkiasetaattiannos vuorokaudessa lyhentää flunssan kestoa ja lievittää flunssan oireita. Fluzink -valmisteissa yksi annos sisältää 10 milligrammaa sinkiä (1 imeskelytabletti tai 4 suihkausta).

Miten käytän Fluzinkiä?

Fluzink -tabletteja käytetään 1 tabletti kahden tunnin välein (ei yöllä). Tabletti tulisi imeskellä siten, että se liukenee hitaasti suussa pysyen täten pitempään suun limakalvoilla. Suusuihketta käytetään 4 suihkausta joka toinen tuntia (ei yöllä). Suositeltu vuorokausiannos on 8 tablettia tai 32 suihkausta vuorokaudessa (80 milligrammaa sinkkiasetaattia). Tuotteita käytetään 3 päivän kuurina. Kuuri tulisi aloitta heti flunssan ensioireista. Tällöin tuotteella on paras teho.

Milloin lääkäriin?

Lieviä flunssan oireita voi hoitaa kotona. Oireita voi lievittää apteekista saatavilla tuotteilla, kuten vastustuskykyä vahvistavilla -valmisteilla, kipu -ja kuumelääkkeillä, nenäsumutteilla, kurkkutableteilla tai -suihkeilla sekä yskänlääkkeillä. Älä epäröi kysyä apua apteekistasi. Lisäksi on hyvä muistaa huolehtia riittävästä levosta ja nesteiden saannista. Mikäli oireesi ovat vaikeat ja et selviä arkisista askareista kotona, ota yhteyttä oman alueesi terveydenhuoltoon.

Muistathan, että pandemia-aikana apteekissa ei tulisi asioida flunssaisena. Apteekkiasiointiin on hyvä pyytää apua läheiseltä. Apteekkituotteita voi tilata helposti myös verkkokaupastamme. Verkkokauppamme toimitustapoihin voit tutustua tästä.

Korona pandemia-aikana pienistäkin flunssaoireista on syytä jäädä kotiin. Mikäli epäilet koronavirustartuntaa, noudata viranomaisohjeita ja ota yhteyttä oman alueesi terveydenhuoltoon. Voit tehdä koronavirustaudin oirearvion osoitteessa www.omaolo.fi

Lisätietoa koronaviruksesta voit lukea tästä.