Intiimituotteita -20 %

Femarelle - helpotusta vaihdevuosioireisiin

Femarelle- valmisteet helpottavat estrogeenin vähenemisestä johtuvia vaihdevuosioireita. Femarelle -tuotteet ovat ravintolisiä ja ne sopivat henkilöille, joilla vaihdevuosioireet ovat alkamassa, alkaneet tai loppuneet. Femarelle -tuote valitaan siis oiretilanteen mukaan.

Femarelle -tuotteet sisältävät patentoitua yhdistettä DT56a, joka valmistetaan soijapavusta.

Voit lukea lisää Femarelle -tuotteista tästä.

 

Femisan Vital - kosteutusta limakalvoille

Kotimainen Femisan Vital -emätingeeli on kosteuttava hormoniton geeli kuiville limakalvoille. Geeli hoitaa emättimen kuivien limakalvojen oireita kuten kirvelyä, kutinaa ja ärsytystä.

Emättimen kuivista limakalvoista voit lukea lisää tästä.

 

Sebamed intiimipesuneste - huolenpitoa intiimialueelle

Sebamed intime -pesuneste on tarkoitettu intiimialueen hellävaraiseen pesuun. Pesunesteellä on alhainen pH-tasapaino 3,8.

Intiimialueen hygienista voit lukee lisää tästä.

 

Nomai - laadukas ja luotettava kuukuppi

Nomai -kuukupit ovat gynekologin suunnittelemia laadukkaita ja luotettavia kuukuppeja. Kuukupin on muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota, minkä vuoksi kuukuppi istuu hyvin ja on käytössä huomaamaton. Kuukupin käytöllä pidät samalla huolta myös ympäristöstäsi!

Kuukuppien kokovaihtoehtoja ovat S, M ja L -koko. S -koon kuukuppi sopii erityisesti nuorille naisille ja niukkaan vuotoon. M -koon kuukuppi sopii erityisesti normaaliin vuotoon. L -koon kuukuppi sopii erityisesti runsaaseen vuotoon. Verkkokauppamme värivaihtoehdot löydät alta.