Favora ihonhoito-sarja -20 % heinäkuun 2024 ajan

Mikä on Favora -sarja?

Favora tuotteet on kehitetty kaikille herkkäihoiselle, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favoran ihonhoitotuotteilla puhdistat, hoidat ja kosteutat ihoa hellävaraisesti.

Kaikki sarjan tuotteet ovat hajusteettomia, parabeenittomia ja vegaanisia. Tuotteet on kehitetty yhteistyssä Allergia-, iho ja astmaliiton kanssa, mistä kertoo liiton logo sarjan tuotteiden pakkauksissa. Favora -tuotteet on valmistettu Suomessa.

 

 

 

Miten ihoa tulee hoitaa?

Ihoa on hyvä hoitaa säännöllisesti ja oikealla tavalla, ns. rutiininomaisesti. Jos iho on tasapainossa, iho on kunnossa ja voi hyvin, säännöllisellä ihonhoitorutiinilla ylläpidetään ihon hyvää kuntoa jatkossakin. Jos iho ei ole kunnossa, iholla on ongelmakohtia ja se on epätasapainossa, säännöllisellä ihonhoitorutiinilla pyritään saamaan iho taas tasapainoon. Ihonhoitorutiiniin valitaan ihotyypin ja ihon sen hetkisen kunnon tai tilanteen mukaiset ihonhoitotuotteet.

Lue lisää ihonhoitorutiinista täältä.

 

Mikä on ihotyyppini?

Usein sanotaan, että jokaisella on oma ihotyyppi; normaali iho, kuiva iho, sekaiho, rasvoittuva iho jne. On kuitenkin muistettava, että ihotyyppi voi muuttua esimerkiksi vuodenaikojen, ulkoisten ärsykkeiden tai iän takia. Ihonhoitotuotteita tarvitsee siis usein päivittää tilanteen mukaan!

Lue lisää ihotyypeistä täältä.

 

Voit tilata Favoran tuotteita verkkokaupastamme nyt alennettuun hintaan! Tarjoamme ilmaiset normaalit toimituskulut tilauksiin, joiden lääkkeettömien tuotteiden arvo ylittää 50 €. Tutustu toimitustapoihimme tästä.