Uusi Favora ihoa rauhoittava ja kosteuttava -sarja -15 %

Mikä on uusi Favora -sarja?

Uusi Favora rauhoittava ja kosteuttava -ihonhoitosarja on kehitetty suomalaiselle iholle. Sarjan tuotteet rauhoittavat ärtynyttä, punoittavaa ja kutiavaa, ihoa sekä kosteuttavat tehokkaasti kuivaa ihoa. Sarjan tuotteet sopivat erityisesti herkkäihoisille. Jokainen ihotyyppi voi kuitenkin kärsiä silloin tällöin ihon herkkyydestä, punoituksesta ja kutinasta, joten sarjan tuotteet sopivat muillekin ihotyypeille. 

Kaikki sarjan tuotteet ovat hajusteettomia, parabeenittomia ja vegaanisia. Tuotteet on kehitetty yhteistyssä Allergia- ja astmaliiton kanssa, mistä kertoo liiton logo sarjan tuotteiden pakkauksissa. Favora -tuotteet on valmistettu Suomessa.

Kenelle sarja sopii?

Tuotteet ovat hyvä valinta kosteuttamaan talvisään kuivattamaa ihoa sekä rauhoittamaan pakkasviimalle herkistynyttä ihoa! Lisääntynyt kasvomaskin käyttö saattaa aiheuttaa myös ihoärsytystä kuten punoitusta ja kutinaa. Usein tällöin suositellaan kokeilemaan eri kasvomaskimerkkejä. Ihon rauhoittamiseen Favora ihoa rauhoittava -sarja on oiva valinta!

Miten ihoa tulee hoitaa?

Ihoa on hyvä hoitaa säännöllisesti ja oikealla tavalla, ns. rutiininomaisesti. Jos iho on tasapainossa, iho on kunnossa ja voi hyvin, säännöllisellä ihonhoitorutiinilla ylläpidetään ihon hyvää kuntoa jatkossakin. Jos iho ei ole kunnossa, iholla on ongelmakohtia ja se on epätasapainossa, säännöllisellä ihonhoitorutiinilla pyritään saamaan iho taas tasapainoon. Ihonhoitorutiiniin valitaan ihotyypin ja ihon sen hetkisen kunnon tai tilanteen mukaiset ihonhoitotuotteet.

Lue lisää ihonhoitorutiinista täältä.

Mikä on ihotyyppini?

Usein sanotaan, että jokaisella on oma ihotyyppi; normaali iho, kuiva iho, sekaiho, rasvoittuva iho jne. On kuitenkin muistettava, että ihotyyppi voi muuttua esimerkiksi vuodenaikojen, ulkoisten ärsykkeiden tai iän takia. Ihonhoitotuotteita tarvitsee siis usein päivittää tilanteen mukaan!

Lue lisää ihotyypeistä täältä.

Voit tilata Favoran uutuustuotteita verkkokaupastamme nyt alennettuun hintaan! Kampanja on voimassa 28.2.2021 saakka. Tarjoamme ilmaiset normaalit toimituskulut tilauksiin, joiden lääkkeettömien tuotteden arvo ylittää 30 €. Tutustu toimitustapoihimme tästä.